Volg ons via Facebook

 
 

NIEUWS

Via deze pagina en via Facebook houden wij u op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent de Braderie Bundermijt. Kom dus regelmatig terug op deze pagina of volg ons via Facebook.

Bundermijt 16 september 2018

Op zondag 16 september 2018 zal in Bunde weer de gezellige Bundermijt Braderie plaats vinden. Vanaf 11 uur zal het centrum van Bunde weer worden omgetoverd tot een heus festijn van marktkraampjes, muziek en attracties. Op het Sint Angesplein zal een podium staan waar vanaf 12.30 tot 21 uur diverse artiesten zullen optreden. De harmonie Sint Agnes zal om 12.30 uur de officiële opening muzikaal opluisteren en daarna nog een optreden verzorgen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u daarna genieten van een optreden van het Meerssens mannenkoor. Aansluitend zal Eddie Wester een spetterend optreden verzorgen op het podium op het sint Agnesplein. En als klap op de vuurpijl zullen aaneensluitend de bands “the Crumblin Cookies” en “the Mavertricks”  voor U optreden. Voor de inwendige mens zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn en uiteraard een drankbuffet. Noteer 16 september in je agenda want de Bundermijt mag je toch zeker niet missen. Neem ook eens een kijkje op onze nieuwe website www.bundermijt.nl of op onze Facebookpagina facebook.com/Braderie-Bundermijt

Stichting Bundermijt Braderie

 

Kindermarkt Bundermijt

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar een kindermarkt op de Bundermijt . Op zondag 16 september zal het centrum van Bunde worden omgetoverd tot een heus festijn van marktkraampjes, muziek en attracties. Op de kindermarkt kunnen kinderen hun spulletjes en prulletjes naar hartenlust verkopen. Dit gedeelte van de braderie is dan ook exclusief bestemd voor kinderen. Er zullen echte kinderkraampjes worden opgebouwd waar de kinderen de spulletjes kunnen verkopen. Aanmelden kan via onze website www.bundermijt.nl. Hier vindt U alle informatie over de Bundermijt. Wees er snel bij want de inschrijving voor de kindermarkt sluit op 9 september. Op het Sint Agnesplein zal een podium staan waar diverse artiesten zullen optreden. Tevens staat er een groot springkussen en is er kinderanimatie aanwezig. Ook zullen verenigingen van Bunde aanwezig zijn en demonstraties geven. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de kinderen genieten van de gezelligste braderie van het zuiden: De BUNDERMIJT

 

Unieke kans voor ondernemers en winkeliers

Op zondag 16 september 2018 zal in Bunde weer de gezellige Bundermijt Braderie plaats vinden. Vanaf 11 uur zal het centrum van Bunde weer worden omgetoverd tot een heus festijn van marktkraampjes, muziek en attracties. Ook dit jaar is er weer een kindermarkt op de Bundermijt. Op het Sint Agnesplein zal een groot podium staan waar vanaf 12.30 tot 21 uur diverse artiesten zullen optreden. Voor de inwendige mens zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn en uiteraard een drankbuffet.

Voor U als lokale ondernemers en/of winkelier is de Bundermijt een ideale en unieke manier om uw bedrijf en producten/diensten te promoten aan de duizenden bezoekers. Bij deze willen we U beleeft uitnodigen om deel te nemen aan de Braderie Bundermijt. Want op de gezelligste braderie van het zuiden mag U niet ontbreken. Via onze website www.bundermijt.nl kunt u zich rechtstreeks aanmelden.

Beleefd uitnodigend, Stichting Bundermijt Braderie. 
 

Design and Hosted by Claude Camp Design & Virtual Partners