Volg ons via Facebook

 
 

NIEUWS

Via deze pagina en via Facebook houden wij u op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent de Braderie Bundermijt. Kom dus regelmatig terug op deze pagina of volg ons via Facebook.

 
De Bundermijt is terug!!!  Schrijf het in uw agenda 17-9-2017!!!

Na een zeer geslaagde eerste editie afgelopen jaar, gaat ook dit jaar De Bundermijt Braderie is weer plaatsvinden. Op zondag 17 september 2017 zal in Bunde weer de gezellige Bundermijt Braderie plaats vinden. Tussen 10 uur en 18 uur zal het centrum van Bunde weer worden omgetoverd tot een heus festijn van marktkraampjes, muziek en attracties. Op het Sint Angesplein zal een podium staan waar vanaf 12.30 tot 21 uur diverse artiesten zullen optreden. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van kleine en grote artiesten. Voor de inwendige mens zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn en uiteraard een drankbuffet. Noteer 17 september in uw agenda want de Bundermijt mag je toch zeker niet missen! Meer informatie over het programma en dergelijke zullen we komende weken bekend gaan maken.
 
Verenigingen en ondernemers nodigen wij van harte uit om aan de Bundermijt Braderie deel te nemen, ga dan vlug naar de pagina Contact.
 
Programma Bundermijt is bekend
 Benieuwd naar het programma van Bundermijt 2017 ga dan vlug naar de pagina Programma
 
2e Persbericht Bundermijt
2e Persbericht heeft in meerdere lokale media gestaan, wilt u het nogmaals lezen klik HIER


 
 

Design and Hosted by Claude Camp Design & Virtual Partners