NIEUWS   FAQ   VRIJWILLIGERS   TEAM   PARKEER&VERKEER

NIEUWS

 

04-05-2022

Hou onze site en socials in de gaten want onze kaartverkoop start binnenkort.

We houden je via onze kanalen op de hoogte van de aankiomende verkoop datum.

 

14-04-2022

Ook The anouk experience heeft bevestigd en komen op zondag 18-09 naar de Bundermijt voor een optreden!

 

10-03-2022

 

pooster1.jpg

Na dat ook het bestuur teneergeslagen was naar weer een streep door de feesten en braderie in 2021.

Hebben we even moeten herstellen maar zijn weer in volle voorbereiding.

Om ons heen zien we steeds meer organisaties opstaan en doorgaan wat ons kracht geeft.

Ook wij zijn wederom achter de schermen gestart met voorbereiden voor nog een mooier feestweekend!

Hoe langer je kan denken over de uitvoering hoe beter de details!

Hou onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws!!!

 

13-08-2021

Bundermijt 2021 gecanceld.
 

bundermijtcancelled.jpg


Woorden schieten tekort, we waren zo dichtbij om eindelijk samen één groot zomers feest te vieren in Bunde op 18 september met The Dirty Daddies en de braderie op 19 september! We zijn geschokt, verdrietig en teleurgesteld om jullie mee te moeten delen dat de Bundermijt op 18 en 19 september dwars door onze vingers is geglipt. Lang hebben wij goede moed gehad dat de Bundermijt dit jaar gewoon zou kunnen plaatsvinden, buiten op ons mooie sint Agnesplein zonder restricties.
Helaas is de boodschap van de persconferentie niet de boodschap die wij hadden willen horen. We begrijpen ook jullie teleurstelling en we hopen op jullie begrip. Ook wij als organisatie moeten deze teleurstelling verwerken. Graag willen we alle sponsoren bedanken voor het vertrouwen. Op dit moment gaan wij ervan uit dat wij de Bundermijt in 2022 weer tot een een groot feest kunnen maken. Later hierover meer nieuws.
Volg onze sociale media kanalen voor nog meer informatie.

Namens stichting Bundermijt
In Bunde Door Bunde Voor Bunde

 

04-05-2021

Onlangs de momenteel geldende maatregelen zijn we achter gesloten deuren druk aan het organiseren. We zien de toekomst feestelijk tegemoet en blijven ons dan ook op de eerste editie van de Bundermijt feesten en de volgende editie van de Bundermijt braderie voorbereiden. Zo kunnen we bij groen licht één van de eerste evenementen zijn binnen Gemeente Meerssen die de feestsfeer weer terug brengen na een tijd van lange stilte.

Hou onze site en facebook pagina in de gaten voor nieuws omtrent de Bundermijt !!!


22-08-2020

De jubileum editie van de Bundermijt 2020 wordt vanwege de COVID-19 pandemie verplaatst naar 18 en 19 september 2021. Helaas is ook de organisatie van de Bundermijt genoodzaakt om deze drastische maatregel te nemen. De gezondheid van onze gasten, deelnemers en vrijwilligers is voor onze organisatie van dusdanig belang dat wij dit besluit hebben genomen. Dit geldt dus voor de Braderie op zondag alsook voor de nieuwe Bundermijt-feesten op zaterdag. Dit jaar stond een speciale jubileum-editie van de Bundermijt op de planning. Behalve de vertrouwde braderie op zondag zou dit jaar, vanwege het jubileum, op zaterdag een spectaculaire show van niemand minder dan “The Dirty Daddies” plaatsvinden op het Sint Agnesplein in Bunde. De organisatie is reeds 12 maanden geleden gestart, maar vanwege de Corona crisis hebben we ervoor gekozen dit grandioze jubileum te verplaatsen naar 18 en 19 september 2021.

Hoezo jubileum editie?: De Bundermijt is al vele tientallen jaren een begrip in Bunde en omstreken. In 1984 werd voor het eerst een evenement georganiseerd ter ere van het 25-jarig jubileum van de Expo (het toenmalige gemeenschapshuis van Bunde), en zo was  de eerste vorm van de Bundermijt geboren. In de loop van de jaren wisselden organiserende verenigingen en stichtingen elkaar af en vele vrijwilligers hebben al die jaren ervoor gezorgd dat de Bundermijt een begrip in Bunde en de wijde omtrek is geworden. Na een korte “pauze” waarin er geen Bundermijt plaatsvond, heeft de huidige stichting 5 jaar geleden de organisatie weer opgepakt. Zodoende dat voor de huidige stichting, dit jaar het 5-jarig jubileum op de planning stond. Dit heuglijke feit wilden wij extra luister bij zetten door op de zaterdag, voorafgaande aan de traditionele braderie op zondag, de Bundermijt-feesten te organiseren. Helaas moeten we het jubileum dit jaar verplaatsen naar 2021.
 

Bestel hier
je tickets
Aanmelden
Kindermarkt